sixcase

Gode nyheder for alle, der er på udkig  efter kvalitets- og prisvenlige hjertestarter skabe

 Medisol er glade for at introducere SixCase, en helt ny tilføjelse til sortimentet af hjertestarter skabe. Uanset om du er på udkig  efter robuste indendørsskabe eller vejrbestandige udendørsskabe, har SixCase det hele. I denne blog vil vi diskutere fordelene ved Sixcase hjertestarter skabe, og hvorfor de er en uundværlig tilføjelse til at beskytte din hjertestarter enhed.

SixCase: Et mærke , du kan stole på

SixCase er et nyt brand hos Medisol og bringer  et nyt perspektiv på opbevaringsløsninger til hjertestartere.  SixCase hjertestarter skabe er kendt for deres innovative design og focus på kvalitet og er designet til at beskytte din hjertestarter, så den  er klar, når du har mest brug for den. SixCase har et hjertestarter skab, der passer til ethvert milø og behov, lige fra stilfulde  indendørs muligheder til robuste udendørs versioner .

Forskellige SixCase hjertestarter skabe til indendørs brug

Lad os starte med SixCase hjertestarter skabe til indendørs brug. Disse skabe er designet til at passe perfekt  ind i ethvert indendørs miljø, samtidig med at de giver maksimal beskyttelse af din hjertestarter enhed. Uanset om det er til et kontor, skole,værksted eller offentlig bygning, sikrer SixCase indendørs  skabe, at din hjertestarter er både tilgængelig og sikker. Deres moderne design sikrer ikke kun, at din hjertestarter (  AED) er sikker, men tilføjer også et strejf af stil til dit rum. 

Oplev SixCase hjertestarter udendørs skabe

Men hvad nu hvis du har brug for et hjertestarter skab til et udendørs miljø?  Så er det ikke noget problem! SixCase udendørs skabe er bygget til at modstå eksterne faktorer. Disse skabe er vejrbestandige, så din hjertestarter  bliver beskyttet , uanset vejrforholdene. Om det regner, sner eller er varmt, tilbyder SixCase udendørs skabe den ultimative beskyttelse af din livreddende hjertestarter enhed. SixCase-seriens udendørsskabe fås i rustfrit stål eller aluminium. Ved hjælp af en trykknap eller en 4-cifret pinkode (touchpad) kan du nemt åbne skabet. Hvis touchpad'en af en eller anden grund svigter, kan man bruge en nøgle til at åbne skabet. Når du åbner SixCase AED-skabet, sænkes den nederste bakke, og du kan nemt og hurtigt tage hjertestarteren ud. Skabene er udstyret med en ventilator til beskyttelse mod varme. Desuden har skabets vindue et infrarødt filter, som yderligere beskytter det mod overophedning. Det er dog vigtigt aldrig at placere skabet i direkte sollys. Skabets intelligente opvarmning sikrer et lavere energiforbrug end andre skabe og beskytter din hjertestarter -enhed mod temperaturer ned til -15 °C. IP-klassificeringen på 54 gør SixCase-kabinettet modstandsdygtigt over for fugt og støv. Det gør også et SixCase-udendørsskab velegnet til placering på f.eks. sportspladser. 

Der findes desuden en polarversion af SixCase-udendørskab, som beskytter hjertestarteren mod temperaturer ned til -30 °C. 

SmartCase-serien

SmartCase skabe sætter fokus på funktionalitet kombineret med en lav pris. SmartCase's skabe sætter fokus på funktionalitet kombineret med en lav pris. SmartCase hjertestarter skabe fås med drejeknap eller mekanisk kodelås. Disse skabe har også smart opvarmning (beskytter op til -20 °C), infrarødt filter på vinduet, en ventilator og en IP-klassificering på IP54. I SmartCase-serien finder du også et solidt, robust indendørs skab fremstillet i stål.

Hvorfor vælge SixCase?

Du undrer dig måske over, hvorfor SixCase skiller sig ud blandt andre mærker ? Det handler om opmærksomhed på detaljer. SixCase AED-skabe er ikke kun af god kvalitet  og pålidelige, men også nemme at bruge. Deres skabe indeholder klare instruktioner og brugervenlige mekanismer, så alle hurtigt kan få adgang til hjertestarteren  i en nødsituation. Derudover er SixCase engageret i  løbende forbedringer og lytter altid til brugerernes fedback for at forbedre deres produkter yderligere

Medisol byder SixCase velkommen

Hos Medisol/Aedbutikken  er vi altid på udkig efter topprodukter, der bidrager til vores mission:  alle borgere i verden skal  have adgang til en AED inden for 6 minutter. Med tilføjelsen af SixCase til vores sortiment er vi overbeviste om, at vores kunder vil sætte pris på den overlegne kvalitet og det det gennemtænkte  design af disse hjertestarter skabe. Uanset om du er på udkig efter et indendørs skab  til at holde din hjertestarter inden for rækkevidde eller et udendørs skab, der kan modstå barske vejrforhold, har Sixcase den perfekte løsning.

Klar til at opgradere din hjertestarter opbevaring ?

Hvis du er på udkig efter et nyt hjertestarter skab, skal du ikke lede længere end til SixCase. Med deres udvalg af indendørs og udendørs muligheder af høj kvalitet kan du være sikker på, at din hjertestarter  er sikker,  og hurtig tilgængelig  til enhver tid. Tjek SixCase kollektionen hos Medisol i dag og tag det første skridt mod bedre beskyttelse af din hjertestarer.

Tag det smarte valg med SixCase AED-skabe, og sørg for at din hjertestarter er sikker og hurtig tilgængelig i enhver situation.