Hjertestarter til professionelle

En hjertestarter (også kaldet en AED) på lægehuset, hos tandlægen eller fysioterapeuten, kan være med til at redde liv. Hvis HLR (hjerte-lunge-redning) og tilslutning af en hjertestarter til patienten sker inden for 6 minutter, har patienten stor chance for overlevelse i tilfælde af hjertestop. At kunne tilbyde denne sikkerhed til jeres patienter, kan give en stor ro og skabe tillid. Tænk også på medarbejdere og naboer til lægehuset.

Anbefalede hjertestartere til professionelle

Til klinikken, lægehuset, tandlægen og fysioterapeuten anbefaler vi en hjertestarter, der har lave vedligeholdelsesomkostninger. Den skal være nem at bruge for alle og kunne holde til lidt af hvert. For eksempel skal elektroder og batterier begge kun udskiftes hvert 5. år på ZOLL AED Plus hjertestarteren. Se vores anbefalede AED’er nedenfor.

Find mere information og indhent tilbud

Har du brug for hjælp til dit valg eller vil du indhente tilbud? Kontakt os venligst ved at ringe på +45 89 88 82 25, send en e-mail til [email protected] eller chat med os i chatten!

Takket være vores brede udvalg af alle mærker, kan vi give dig uafhængig og personlig rådgivning og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til jeres klinik.

varer
Faldende orden
Vis som
Liste Gitter
  1. CU Medical SPR AED halvautomatisk
    + gratis indendørs skab
    12.498,75 kr 9.999,00 kr
    Kan leveres på bestilling Produktet er ikke en standard lagervare hos os. Vi vil gøre alt for at levere så hurtig som muigt. I fobindelse med lagerbeholdning hos vores leverandør,kan den nøjagtige leveringstid variere.
pr. side

Ofte stillede spørgsmål omkring hjertestarter til professionelle

 

Opbevaring af hjertestarteren på lægehuset

Opbevaring af hjertestarteren afhænger af dens placering. En AED, der hænger udendørs, skal placeres i et udendørsskab. Et udendørsskab beskytter hjertestarteren mod vind og vejr, og gør den desuden nem at finde, og at holde øje med. Vi anbefaler at opbevare hjertestarteren udendørs og uden lås, så alle kan gøre brug af den.

Holdes AED'en indendørs? Hertil kan du vælge et indendørsskab eller vægbeslag. De fleste AED'er leveres med en taske. En hjertestartertaske er også tilstrækkeligt til opbevaring på lægehuset.

Hvad koster en hjertestarter?

For de samlede ejeromkostninger beregner du ikke kun købsomkostningerne for hjertestarteren, men også de omkostninger, du har til udskiftning af elektroder og batterier. Batterier og elektroder skal udskiftes, når de udløber. Holdbarheden af ​​elektroder og batterier varierer per AED. I gennemsnit holder elektroder omkring 2 år og batteriet omkring 5 år. En hjertestarter har en levetid på ca. 10 år. I en periode på 10 år, udskifter du elektroderne ca. 5 gange og batteriet ca. 2 gange. Du udskifter altid elektroderne efter en redning – dette er dog gratis. Det er gratis at redde liv i Danmark!

Hvad er levetiden på en hjertestarter?

Vi anbefaler at udskifte hjertestarteren efter 10 år. AED'en er altid på standby, og som følge heraf aflades det interne batteri langsomt. Dette kan ikke erstattes. Det anbefales, at AED'en opbevares i et passende indendørs- eller udendørsskab for optimal levetid. Et hjertestarterskab giver den nødvendige synlighed i offentligheden og beskytter desuden mod kulde, varme og fugt udendørs, hvilket kan have stor indflydelse på hjertestarterens levetid.

For at sikre, at hjertestarteren altid kan bruges, skal du holde godt øje med elektrodernes og batteriets holdbarhed. Sørg for reservedele i tide. Kontroller også status for AED'en regelmæssigt.

Producentens garanti på AED'er varierer fra 2 til 10 år – afhængigt af mærke og model. Kvalitet og sikkerhed er vores topprioriteter, og derfor tilbyder vi 10 års garanti på alle hjertestartere købt hos os. Vi er altid klar til at hjælpe 24/7, hvis der skulle være fejl eller skade på maskinen.

Hvordan vedligeholder man en hjertestarter?

I Danmark er det ejerens eget ansvar, at sørge for at hjertestarteren virker. Derfor er det vigtigt, at holde godt øje med status på hjertestarteren. Udpeg mindst én person som ansvarlig for hjertestarteren, der tjekker op på den en gang om dagen eller en gang om ugen, for at undgå uheldige situationer. Hold øje med udløbsdato på elektroder og kapaciteten af batteriet og udskift dem i tide.

Hvis du vil være på den sikre side, kan du også vælge at købe en serviceaftale. Du kan se vores udvalg af serviceaftaler under Hjertestarter Service. For eksempel bliver AED’en årligt kontrolleret og testet, og/eller reservedelene bliver udskiftet til tiden.